Studsgade 16,
DK 8000 Aarhus C
info@norbec.dk
+45 21 80 55 00

Vi designer rum med identitet

Vi skaber de kreative rammer for fysiske butikker, showroom, messer og displays.

Her kan du læse mere om vores tilgang til hver af disse kategorier.

01

SHOP IN SHOP


Specialdesignet butiksinventar til brug i fx department stores. Konceptet udarbejdes med fokus på tydelig kommunikation og logoeksponering. Der indarbejdes ofte lager i inventaret for hurtig betjening.


Designet laves skalérbart og fleksibelt i forhold til variationen i lokalestørrelse. Vi sikrer at inventaret overholder de gældende regulativer fra centrene og det kan monteres/fragtes billigst muligt.


Vi tænker space management ind i den konkrete indretning og designer altid butikslayoutet ud fra et optimalt kundeflow og stylecount. Vores output på en indretning består både af målfaste 2D tekniske plantegninger og 3D visualiseringer, der fotorealistisk gengiver butikkens udtryk.


Inwear SIS Koncept, Small - Medium - Large

02

DISPLAY


Enkeltstående display med fokus på tydelig kommunikation, dna og funktionalitet. Designet laves så displayet kan samles onsite. Derved holdes fragtomkostningerne på et minimum.

03

LOGOBLOK


Vi designer logoblokke med fokus på materialer og branding. I denne proces er der speciel fokus på detaljer, materialitet og pris. Ved at kombinere materialer, print eller lys kan man opnå en visual identitet, der afspejler kundens brand.

04

MESSESTAND


Vi specialdesigner messestande med tydelig identitet, der afspejler kundens DNA.


I udviklingen af designet fokuseres på en høj grad af synlighed og genkendelighed i udtrykket. Det er vores klare overbevisning, at et enkelt koncept og gennemført design kan højne en messestand og give en ekstraordinær oplevelse for den besøgende.

Vi har ofte et meget karakteristisk materialevalg, der er med at skabe et særpræg på standen.

05

SHOWROOMS


I udviklingen af et showroom er der fokus på storytelling - en gennemført kundeoplevelse i forhold til stemning, kommunikation og kvalitet. Funktionalitet i forhold til mødefaciliteter, skærme og loungeområde.


En fleksibel indretning med mulighed for at ændre udtryk alt efter sæson og varekollektion.

06

POP UP SHOP


En POP UP butik er en midlertidig butik på en udvalgt lokation. Dette giver mulighed for et mere eksperimenterende og spraglet materialevalg. Under konceptudviklingen fokuseres ofte på synlighed og trends. Der arbejdes med høj eksponering af varer og branding i form af image materiale.

07

RETAIL BUTIK


Design af komplet indretning, overflader og facade. Dette giver optimale betingelser for at skabe en gennemført oplevelse for kunden. Der kan med fordel arbejdes med gulve, rumopdelinger og lys for at skabe en overbevisende udtryk der afspejler brandets DNA.

Norbec ApS

Studsgade 16, 8000 Aarhus C

+45 21 80 55 00

info@norbec.dk