Anders Bech Christensen

I samarbejde med en lang række førende brands inden for mode og livsstilsbranchen, er mit fokus at få et brands DNA til at træde tydeligt frem i et unikt koncept med en stærk identitet. Med afsæt i en bred teknisk erfaring indenfor produktion, sikre jeg samtidig at vores design udføres præcist som vi har tiltænkt det.

Partner & Retail Designer

Cand. Aarch.

abc@norbec.dk

+45 21 80 55 00

Louise Kathrine Nørholm

I vores branche er det altafgørende, at holde sig opdateret på de seneste tendenser inden for mode, interiør og retail. Mit fokus er at udforske de nyeste materialer og farver og mikse dem til nye kombinationer.

Partner & Concept Designer

Cand. Aarch.

lkn@norbec.dk

+45 27 26 57 64

Louise Kathrine Nørholm

I vores branche er det altafgørende, at vi holder os opdateret på de seneste tendenser inden for mode, interiør og retail. Mit fokus er at udforske de nyeste materialer og farver og mikse dem til nye kombinationer.

Partner & Concept Designer

Cand. Aarch.

lkn@norbec.dk

+45 27 26 57 64

Jens Kristian Therkildsen

Det er min fornemste opgave at bringe vores designs til live. 3D visualisering og animation er et fantastisk værktøj til at formgive en idé samt tilføre materialer og teksturer, så kunden kan få en realistisk gengivelse af det endelige resultat.

3D Visualiser

jkt@norbec.dk


Lone Badsbjerg

Som specialist i retail- og interiørdesign tænker jeg store konceptuelle tanker ved at junglere med former, materialer og farver. Jeg styrer også den grafiske streg, for at sikre at projekterne præsenteres på bedste vis.

Retail Designer

lba@norbec.dk

+45 26 39 23 59

Lone Badsbjerg

Som specialist i retail og interiør design tænker jeg store konceptuelle tanker ved at junglere med former, materialer og farver. Jeg styrer også den grafiske streg, for at sikre at projekterne præsenteres på bedste vis.

Retail Designer

lba@norbec.dk

+45 26 39 23 59


Balticagade 7

8000 Aarhus C

Danmark

+45 21 80 55 00

info@norbec.dk